Dermacol in Benelux

Voor alle verkooppunten in Benelux Klik hier

Jaarbeurs Utrecht - Beauty Trade Special 

 SAVE THE DATE: 

 Op 6, 7 en 8 April 2019 staat Dermacol Benelux op de Beauty Trade Special in de Utrechtse Jaarbeurs, het mooiste beauty event in de Benelux! Bij de beurs van vorig jaar waren bijna veertienduizend beauty professionals uit Nederland en België aanwezig. Kom je ook?

Drie dagen lang zijn wij aanwezig op deze vakbeurs voor en door beautyprofessionals. We hebben leuke evenementen, mooie producten, giveaways en verrassingen! Mis ons niet bij stand 07C380 en zet de data alvast in je agenda. Meer weten over Beauty Trade Special? Kijk dan op www.beautytradespecial.nl⁣

 

Ons LIEVELINGS nieuws

 Vanaf 14 Februari is Boozyshop.nl een online partner van Dermacol Benelux geworden. Nu weet je 100% zeker dat je online originele producten kunt bestellen.

Omdat wij dagelijks geconfronteerd worden met nep Dermacol producten, raden wij aan om Dermacol producten bij onze officiële partners te kopen.

 

 

AFWEU / Fashion week Amsterdam

 Wij zijn trots om aan te kondigen dat Dermacol Benelux de Beauty Partner is van de AFWEU/Fashion week Amsterdam. AFWEU neemt plaats van 22 t/m 24 Februari in Loods 6 te Amsterdam waar verschillende designers hun nieuwe collecties zullen introduceren.

Voor meer info volg @thefashion.men en @AFWEU_ op Instagram of check de officiële AFWEU website: www.afweu.com Graag tot ziens!

 

1.DECEMBER 2018

  Op Zaterdag 1. December 2018 was de Dermacol Lancering in Back Stage in Amsterdam. Dit was een heel groot moment voor Dermacol Benelux - onze producten worden nu voor het eerst verkocht in Nederland! Het was een ontzettend succesvolle launch, met veel lieve gasten en getalenteerde make-up lovers. Meer foto’s van het evenement zijn te vinden op onze social media’s: facebook.com/dermacolbenelux en @dermacolbenelux op instagram.

 

VIP LAUNCH PARTY - BACK STAGE AMSTERDAM

  Het is eindelijk zo ver: Dermacol komt naar Nederland! En dat moet gevierd worden. Op 1 December lanceren wij onze iconische Dermacol make-up cover én primers voor het eerst op de Nederlandse markt in Back Stage in Amsterdam. Het evenement wordt een groot feest, met vele influencers en make-up artists in aanwezigheid. Onze in-huis make-up artist, Maico Kemper, is de hele dag druk bezig met mini make-overs en demonstraties. Onze ambassadrice - Miss Asia Pacific Netherland 2017 & Miss Beauty of Utrecht 2017 Morgan Doelwijt is er ook gezellig bij, en onze special guest is de enige echte Lady Galore. Don't miss it! 

Voor de aanwezigen zijn er ook bubbels en bites, en natuurlijk de kans om zelf een kijkje te nemen naar alle producten en ze uit te proberen. Voor de make-overs zijn gratistickets verkrijgbaar, aangezien er een beperkt aantal plaatsen zijn, download je gratistickets hier.

Wij zijn super enthousiast, niet alleen voor het leuke evenement op 1 December, maar de algemene samenwerking met Back Stage!   Dus als je er op 1 December niet bij kunt zijn, wees gerust: je bent altijd van harte welkom bij Back Stage om zelf de producten te proberen!

 

Morgan Doelwijt

Een kort interview met Miss Asia Pacific Netherlands 2017 and Miss Utrecht 2017:

  DC: Waarom heb je besloten met Dermacol samen te werken?

Morgan: Persoonlijke verzorging is altijd al een hobby van mij geweest. Toen Dermacol op mijn pad kwam was ik meteen erg enthousiast. Het is een heel fijn merk met ruim assortiment. Ik ben blij dat ik deze mooie maar vooral kwalitatief goeie producten op de Nederlandse markt samen met het Dermacol Benelux team mag introduceren.

DC: Wat is jouw favoriete product van Dermacol?

Morgan: Mijn favoriete product van Dermacol is "Matt control make-up base". Het maakt niet uit met wat voor look ik de deur uitga, er zit altijd een laagje onder! Ik heb van mezelf een vette huid waardoor mijn gezicht snel gaat glazen. Dit product zorgt voor een matterende uitstraling, ook blijft mijn make-up veel langer zitten. #loveit

 

LET OP! Pas op voor vervalste producten…

  Het ontwikkelen van een legendarisch product brengt ook enkele uitdagingen met zich mee. Elke dag worden Dermacol distributeurs over de hele wereld geconfronteed met online verkooppunten die de "100% (nep) originele Make-up Cover" verkopen. Samen met Dermacol International zijn wij de strijd tegen verkopers van nepproducten aangegaan en doen we regelmatig aankopen op verschillende websites op onze markt in de Benelux.

Helaas vinden we ook hier de nepproducten van de Dermacol Make-Up Cover, niet alleen bij de grote online verkopers, maar ook bij de relatief kleine online winkels. Wil je zeker weten dat je het origineel hebt? Lees de online handleiding om het origineel te herkennen en koop alleen bij de officiële verkooppunten. Weet je het nog steeds niet zeker? Stuur ons jouw Dermacol Make-up Cover samen met de bon. Als we kunnen bewijzen dat het nepproduct is, krijg je GRATIS het originele product van ons.