Het Dermacol merk

Het originele, Tsjechische merk Dermacol koestert al meer dan 50 jaar de vrouwelijke schoonheid. Één van de eerst vol dekkende foundations ter wereld is ontwikkeld in Dermacol's Tsjechische laboratorium. Het werd voor het eerst gebruikt in Hollywood in de jaren 60 en sindsdien wordt Dermacol geassocieerd met perfecte make-up voor de huid, niet alleen in Tsjechië maar over de hele wereld.

Tijdlijn

Onze filosofie

Strenge kwaliteitseisen

Dermacol is een gecertificeerde cosmeticaproducent. Dermacol voldoet aan strenge kwaliteitseisen die voortvloeien uit de nieuwste cosmetologie-onderzoeken.

Klinisch getest

We testen de effectiviteit van onze cosmetica op mensen, zodat we er zeker van kunnen zijn dat onze rimpelcrèmes echt werken en dat onze verstevigende crèmes echt je huid steviger maken. Klinische testen van Dermacol-producten worden strikt gecontroleerd door het Nationaal Instituut voor Volksgezondheid in Praag, in overeenstemming met de wettelijke normen van de Europese Unie.

Goede productiepraktijken

De producten van Dermacol zijn gemaakt in overeenstemming met de Good Manufacturing Practice en ISO 9001: 2000, die de regels voor de productie van cosmetica bepalen.

Hypoallergene producten

Onze producten zijn gecertificeerd als hypoallergeen en minimaliseren zo het risico op allergische reacties en bijwerkingen.

Actieve stoffen

Dermacol-producten bevatten innovatieve, natuurlijke actieve stoffen en extracten. We volgen consequent de meest recente cosmetica trends, inclusief het gebruik van natuurlijke schoonheidsbronnen, daarom bevatten onze producten actieve ingrediënten gewonnen uit kelp, zeewier, klimop, korenbloem, mangold, kastanje, paracress en vele anderen.

Niet getest op dieren

In overeenstemming met de EU-wetgeving zijn de definitieve Dermacol-producten niet op dieren getest. Het testen van cosmetische producten op dieren is sinds 2004 in de EU verboden.